Energie uit mijn handen

Soms is het leven best raar, je ziet je voelt je denkt dat je iets ziet of voelt maar er is niks en toch is het er geweest en komen er dingen op je pad die een aantal keren terug komen en herhalen. Dat is best vreemd totdat je er naar gaat luisteren en gaat ervaren dat het niet vreemd is.

Mijn energie banen zijn doormiddel van Reiki inwijdingen verder opengezet om energie door te mogen geven , dat gebeurt via mijn handen. Een bijzondere ervaring voor mijzelf maar ook voor de client. Reacties als: je linkerhand word warmer dan je rechterhand … of jeetje mina wat worden jou handen warm zeg lijkt wel een kachel… Wat voelt dat ontzettend lekker die warme handen op mij rug. Geven mij ook de bevestiging dat het echt gebeurt.

Ook in de aura kan ik met mijn handen dingen / blokkades waarnemen , soms geneest iets in het lichaam niet of mindersnel.. Dan stroomt de energie in je lichaam niet goed door. Er zitten blokkades in de aura die kan ik in beweging brengen en weghalen zodat de energie weer naar het lichaam kan en dus het kwetsuur kan helpen genezen. Het is een ervaring die je kunt proberen , ik heb er al bijzondere ervaringen meegekregen, maar ervaren is de beste manier om daar achter te komen.

Stel een vraag


Informatie

Handenergie Wijhe


Anita Ruitenberg
Beatrixlaan 50
8131 AS Wijhe
Parkeerplek voor de deur aanwezig.

06 1144 4713

info@handenergie.nl

Ga naar onze facebook
© Handenergie.nl 2021 / Website door